4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Kanlı düğünün ardından

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Muharremşah Köyü'nde aralarında husumet bulunan köylülerin, buluştukları düğündeki kavgalarında hayatını kaybeden 2 kişi, gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Muharremşah Köyü'nün Mangırlar Mahallesi'nde dünya evine girmeye hazırlanan C.K. ile İ.B.'nin düğününde, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet olduğu öğrenilen köylüler arasında bıçaklı kavga yaşanmış ve olayda 2 kişi hayatını kaybetmişti.
Edinilen bilgiye göre, kavgada hayatını kaybedenlerden Satılmış Kuzucu'nun cesedi, yapılan otopsinin ardından Basat Köyü'ndeki evine getirildi. Almanya'da bulunan yakınlarının gelmesinin ardından Satılmış Kuzucu, güllerle donatılan tabutunun üstüne sürekli kullandığı beresi de konularak son yolculuğuna uğurlandı. İkindi namazının akabinde kılınan cenaze namazının ardından şahsın cesedi, gözyaşları ve feryatlar arasında defnedildi. Aynı kavgada aldığı bıçak darbeleri ile hayatını kaybeden Hasan Boduroğlu da, Gökçebey İlçesi Aktarla Köyü Boduroğlu Mahallesi'nde kılınan ikindi namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. 

Öte yandan, kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alınan diğer yaralılardan Osman Kuzucu, Sezgin Kuzucu ve Hasan Boduroğlu'nun da sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu kaydedildi. 

Olayla ilgili jandarma tarafından gözaltına alınan E.C., R.İ. ve M.B.'nin adli makamlara sevk edildiği belirtilirken, gelin ve damadın köyden ayrıldığı öğrenildi.
.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2006 Salı 09:38:56
Güncelleme :31 Mayıs 2006 Çarşamba 21:18:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?