4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Kanser hastaları için tedavi merkezi

Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'ne (ZKÜ) yeniden rektör olarak atanan Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz'ü ziyaret ettiler. 

Açıkgöz, ziyaret sırasında kanserli hastaların Ankara'ya gitmek zorunda kalmadan Zonguldak'ta tedavi olabileceklerini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından ikinci defa ZKÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ve yöneticiler, Açıkgöz'ü yeniden bu göreve atanması nedeniyle kutladılar. 

Açıkgöz, Karaelmas Üniversitesi'nin hızla büyümeye devam edeceğini belirterek, Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi bünyesinde radyoloji bölümünün kısa süre sonra hayata geçirileceğini kaydetti. 

Açıkgöz, "Böylece kanser tedavisi için hastalar Ankara ya da İstanbul'a gitmek zorunda kalmayacak. Kanser tedavisi konusunda atılacak bu adımdan sonra Ankara'dan ve diğer illerden Zonguldak'a hasta transferine başlayacağımaz inanıyorum" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2006 Salı 12:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?