3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kapalı spor salonu için 2. ihale

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kaba inşaatı tamamlanan kapalı spor salonu için ikinci ihalenin Şubat ayında yapılacağı belirtildi.

Ereğli Kavaklık Mahallesinde kaba inşaatı bitirilen kapalı spor salonu için Şubat ayının sonunda ikinci bir ihale yapılarak, iç dizayn çalışmalarının yapılması planlanılıyor.

Kapalı spor salonunun bin 250 kişilik olması planlanırken, 3 ana branşın dışında bir çok spor dalı da bu salonda faaliyet gösterecek.

Kapalı spor salonu ile ilgili olarak açıklama yapan Ereğli Spor İlçe Müdürü Serkan Keleş, "Kapalı spor salonu inşaatına 2007'nin Ağustos ayında başlandı. Kaba inşaatı Ocak ayı sonunda tamamlandı. Şubat ayı sonunda ikinci bir ihale yaparak salonun iç dizaynı başlayacak ve salon yıl sonunda da hizmete girecek. Kapalı spor salon bin 250 kişilik olacak, 3 ana branşın dışında da spor faaliyetleri yapılacak. Bu kapalı spor salonu ilçenin uzun vadede ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak" dedi.

Ereğli Belediyesi Kapalı Spor salonunun yapılması için, Ereğli Sevgi, Barış, Dostluk düğün salonunun yanında bulunan arsasını İlçe Spor Müdürlüğüne vermişti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 13:30:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?