7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Kar hazırlıksız yakaladı

EREĞLİ'DE KAR YAĞIŞI

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Zonguldak-Ereğli Karayolu'nda otobüs ve bazı araçlar yolda kaldı.

Ereğli ilçesinde akşam saatlerinde aniden bastıran kar vatandaşları ve sürücüleri hazırlıksız yakaladı.

 Yoğun kar yağışı nedeniyle iş çıkışı evlerine gitmek isteyen sürücüler mahalle aralarında yolda kaldı. Bazı araçlar kar nedeniyle kayarak kaza yaptı. Mahalleden bayır aşağı inen otomobil park halindeki otomobile çarparken kazada yaralanan olmadı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla otomobiller kurtarılırken, kar nedeniyle çoğu sürücü yolda kaldı. Yolda kalan sürücülerin bazıları geri dönerken, bazıları

da zincir taktı. Yolda kalan sürücüler uzun süre yolda beklerken, belediyeye ait greyder yolu temizledikten sonra yol trafiğe açıldı.

Zonguldak-Ereğli Karayolu'nda ise aşırı kar yağışı ve buzlanma nedeniyle şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüs zincir olmadığı nedeniyle kayarak yoldan çıktı. Otobüs personeli ve yolcular otobüsten inerek zincir takmaya çalıştı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından otobüse zincir takılmasının ardından otobüs yoluna devam edebildi. Bazı araçlarda aşırı buzlanma nedeniyle yolda kayarak ilerlemeye çalıştı.

EREĞLİ'DE KAR YAĞIŞI
EREĞLİ'DE KAR YAĞIŞI
EREĞLİ'DE KAR YAĞIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 00:03:04
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 08:53:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?