3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Karabük Valisi Zonguldak'ta

Karabük Valisi Nurullah Çakır, Zonguldak Valisi Erdal Ata'yı makamında ziyaret etti. Her iki vali, bölge sorunlarının çözümü için ortak hareket edilmesi görüşünde hem fikir oldu

Karabük Valisi Nurullah çakır, Zonguldak'a gelerek Zonguldak valisi Erdal Ata'yı makamında ziyaret etti. Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Zonguldak valisi Ata, “Ziyaret nedeniyle çok memnun oldum. Komşu vilayetlerde görev yapıyoruz. Buna rağmen göreve başladığımızdan itibaren birbirimizi ziyaret edememiştik. Bende en kısa zamanda kendisini ziyaret etmeyi hedefliyorum. Umarım, bu ziyaretler, ulaşım, çevre ve kültür gibi ortak projelere imza atarız. Ortak sorunların çözümü için mücadelemizde ortak olur” dedi.

Zonguldak ilinin ve valisi Erdal Ata'nın Karabük için özel bir konumu olduğunu anlatan Karabük Valisi Nurullah Çakır da, “Zonguldak valisi Erdal Ata, büyüğümüz olması nedeniyle bizlerde özel emeği var. Zonguldak'ın da Karabük için özel konumu var. Bizde Zonguldak bütünün bir parçalarıyız. Beraber bir çok proje yürüteceğimize de inanıyoruz. Bizim bölgemiz için de önemli olan Filyos Projesi, bu ortak yürütülecek projelerin en önünde yer alacaktır. Bölgemizin siyasi temsilcileri, sivil toplum örgütleri ile de bir araya gelerek, ortak sorunlarımızı yine ortak çözüm bulunması için müşterek çalışmalarımız da olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Vali Ata'yı ziyaretinin ardından Karabük Valisi Çakır, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'nü de ziyaret etti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 22:20:32
Güncelleme :16 Aralık 2008 Salı 22:23:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?