3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Karakolda ölüm iddiası

Zonguldak'ta karakolda dövülerek öldürüldüğü ileri sürülen Erdal Keloğlu, babasının mezarının yanına defnedildi.

Şahsın arkadaşı Cem Altındağ ise ilginç iddialarda bulundu.
Dövülerek öldürüldüğü iddia edilen Erdal Keloğlu, otopsisinin yapılmasının ardından Beycuma Beldesi'ne bağlı Muratlı Köyü Tepeören Mahallesi'ndeki köy mezarlığında babasının mezarının yanına defnedildi. Görgü şahidi olduğunu öne süren Cem Altındağ, "Olayın olduğu gün polisler, Erdal Keloğlu'nu dışarıya çıkarmaya çalışıyordu. Onlar başarılı olamayınca bira içmek vaadiyle onu evden dışarı çıkardım ve arabama bindirdim.

Erdal'ı karakola götürürken, polisler arabayı durdurdu ve birden arabanın içine biber gazı sıktı. O anda ben de etkilendim, göz gözü görmüyordu. Yaşananları göremedim. Polisin, copla vurduğunu öğrendim. Ambulans geldi. Sağlık ekibi müdahale ederken 'beyin travması geçiriyor' dedi. Sonra hastaneye götürüldü. Kardeşi, Murat Keloğlu ile bir akrabasının olayı daha iyi gördüğünü öğrendim" dedi.


Polisten şikayetçi olan ailesinin de olayların bu noktaya tırmanmasında önemli etken olduğunu ileri süren Cem Altındağ, iddialarına şöyle devam etti:
"Erhan Keloğlu'nun annesinin ise polislere, 'Silahınız yok mu? bacağını ateş etsenize' diyerek baskı yaptığını duydum. Gece boyu uyku tutmadı. Bugün de yemek yiyemedim."


Öte yandan, Cem Altındağ, şahsın kardeşi Murat Keloğlu ve olaya adı karışan polislerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin ifadesinin alındığı öğrenildi.
Bu arada, Erdal Keloğlu'nun babası Satılmış Keloğlu'nun da ciğer yetmezliği rahatsızlığının bulunduğu ve evde kimsenin olmadığı bir saatte ölü olarak bulunduğu öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 09:33:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?