3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Karakolluk kavgalar...

Zonguldak'ta, iki komşunun hayvan pisliği nedeniyle başladığı tartışma karakolda bitti.

Zonguldak'ın Ontemmuz Mahallesinde oturan D.K. isimli şahıs, beslemiş olduğu hayvanlarının pisliğini evinin önüne döktüğü gerekçesiyle tartıştığı komşusu M.Y.'yi cumhuriyet savcılığına şikayet etti. Soğuksu Polis Merkezi ekiplerince M.Y., ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Kokudan mahallelinin rahatsız olduğu ve çevreyi kirlettiği gerekçesiyle gözaltına alınan M.Y., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

TUVALETTE İHTİYAÇ GİDERME KAVGASI
Zonguldak'ta bir kahvehanede ihtiyaç giderme konusu nedeniyle bir müşteri kıraathane çalışanıyla tartıştı. Kavgada yaralanan ve ayakta tedavi edilen üç kişi gözaltına alındı.

Olay, Zonguldak'ın İncivez Mahallesi'nde bir kırathanede meydana geldi. F.A., kıraathanenin tuvaletinde ihtiyaç giderme nedeniyle kırathane çalışanı E.T. ile tartışmaya başladı. Y.K. isimli şahsında karışması ile büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Polisin müdahalesi ile hastanede ayakta tedavi edilen şahıslar gözaltına alındı. Şahısların birbirinden şikayetçi olduğunu söylediği öğrenilen olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KARISINI ASKI SOPASIYLA DÖVDÜ
Zonguldak'ta bir kişi, iş yerindeki elbise askısını kıran karısını askı sopasıyla darp etti.

Olay, Zonguldak'ın Kozlu beldesinde meydana geldi. S.K. isimli şahıs, işyerinde bulunan elbise askılıklarını kırdığı gerekçesiyle karısı A.K.'yi darp etti. Karısını askılık sopası ve tekme ile döven S.K.'nın daha önce de eşine yönelik şiddet uyguladığı ileri sürüldü. Polis, kızgın kocayı gözaltına aldı.

MÜŞTERİSİNİ BİRA ŞİŞESİYLE YARALADI
Zonguldak'ta bir birahane sahibi, tartıştığı iki müşterisinden birini bira şişesi ile digerini ise bıçakla yaraladı. Olay, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde meydana geldi. Birahane sahibi S.Ö. (41), aralarında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine müşterilerinden S.P.'yi (30) kafasına bira şişesi vurarak H.S.'yi ise (27) sağ bacağından bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınan S.P., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 20:39:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?