3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Karatecilerin kuşak heyecanı

KARATECİLERİN KUŞAK İMTİHANI HEYECANI

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Aktif Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen kuşak imtihanında karateciler bir üst kuşağa geçebilmek için ter döktü.

Alaplı Spor Salonunda düzenlenen ve Çaycuma, Ereğli ve Alaplı'dan 110 sporcunun katıldığı kuşak imtihanında sporcuların yanı sıra aileleri de heyecan içerisinde imtihanı izledi. Kuşak imtihanına Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Belediye Meclis Üyesi Ekrem Kumuz ve sporcu aileleri ve vatandaşlar katıldı. Karateciler imtihanda öğrendikleri hareketleri hatasız yapmak için büyük çaba sarf ederken, ailelerinden ve izleyicilerden büyük alkış aldılar. Kuşak imtihanı ile ilgili bilgiler veren Shitoryu Zonguldak İl Temsilcisi karate antrenörü Oktay Altıntaş, “Zonguldak bölgesinde 130 sporcumuzla karateyi ilimize yaymak, amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, insanlardaki bencillik duygusunu yok etmek, bizim tek amacımız bu, Çaycuma, Ereğli ve Alaplı'da salonumuz var. amacımız Zonguldak genelinde karateyi yaymak. Görüyorsunuz pırıl pırıl gençlerimiz beyazlara bürünmüşler, hepsi birer melek görünümünde, bu gençlerimizin ilgisi bizi daha da heyecanlandırıyor” dedi.

Shitoryu Çaycuma Temsilcisi İlhan Aydın da, Alaplı'da böyle bir çalışma ortamını bulduklarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Alaplı Aktif Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Hüseyin Uğuz'a teşekkür etti. Alaplı Aktif Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Hüseyin Uğuz'da konuşmasında amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak olduğunu söyledi. İlçede geleceğin karatecilerini yetiştirmek ve Türkiye şampiyonalarına katılmak hedefinden olduklarını belirten Uğuz, “Her dört ayda bir yaptığımız karatecilere yönelim kuşak imtihanına Çaycuma, Ereğli ve Alaplı'dan toplam 110 sporcumuz katılmıştır. İnşallah sporcularımız önce siyah kuşak'a ardında 1.dan ve 2. dan ve daha sonra Türkiye şampiyonlarına katılmalarını sağlamak için çalışacağız” diye konuştu.

KARATECİLERİN KUŞAK İMTİHANI HEYECANI
KARATECİLERİN KUŞAK İMTİHANI HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 15:21:04
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 15:51:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?