3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Karayolları fotoğraf sergisi açılacak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde “Dünden Bugüne Karayolları” konulu fotoğraf sergisi açılacak.


Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü’nde çalışan Aladdin Polat Kdz. Ereğli’de “Dünden Bugün’e Karayolları” konulu fotoğraf sergisi açacak. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Osman Zeki Oral Sergi Salonu’nda açılacak sergi bir hafta açık kalacak. Cumhuriyet’in ilanının ardından itibaren yer alan fotoğrafların sergisini daha önce Sivas’ta açtığını dile getiren Polat, “Cumhuriyet’in ilanı ile birlikte kadını ve erkeği ile bir karış dahi fazla yol yapmak için vermiş oldukları mücadeleleri konuklara fotoğraflarla anlatacağız.

Sergide özellikle Zonguldak, ilçe ve beldeleri ile Bartın’ın fotoğrafları yer alıyor. Daha önce fotoğraf sergisini 25 Ekim 2008 tarihinde Sivasta açtık. 24 Ocak 2009 tarihinde saat 14.00’da da Kdz. Ereğli ilçesinde AKM’de açacağız. Bu sergiyi özellikle Batı Karadeniz yöresindeki insanların görmesini istiyorum. Sergi bir hafta açık kalacak” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 15:13:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alp IP: 88.228.84.xxx Tarih : 26.01.2009 06:48:32

bir fotograf sergisinin açılması ne kadar guzel,ancak keşke fırsatımız olsa da perişan durumda olan yollarımızın fotograflarını da sergileyebilsek orada, belediye yetkilileri ya da bi kısım encumen utanırmıydı sizce? bence umursamazlardı bile...