3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Karayolu mıcırdan temizleniyor

ANKARA-ZONGULDAK KARAYOLUNDA MICIR TEMİZLİĞİ

Kara yollarında meydana gelen yaralanmalı ve ölümlü trafik kazalarında önemli rolü olan mıcırlar ekipler tarafından temizlenmeye başlandı.

Zonguldak-Ankara karayolunda sürücülerin korkulu rüyası olan özellikle orta refüjde bulunan mıcırlar karayolları ekipleri tarafından temizlenmeye başlandı. Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından mıcır temizliği yapılan Zonguldak-Ankara duble yolunda yapılan çalışmalardan özellikle sürücüler tarafından memnuniyetle karşılandı. Sık sık kazaların meydana geldiği ve genellikle yaralanmalı ve ölümlü kazalar ile karşı karşıya kaldıklarını ifade eden sürücüler, ”Mıcırlar biz sürücüler için büyük tehlike oluşturmaktadır. Aracınızı mıcıra kaptırdığınız zaman sonuç hiç iç açıcı olmuyor” dediler.

Bölgede yaşayan vatandaşlar ise, mıcır yüzünden çok sayıda yaralanmalı ve ölümlü trafik kazalarının meydana geldiğini, mıcır temizliğinin çok geç kalmış bir çalışma olduğunu kaydettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2011 Cuma 12:40:04
Güncelleme :21 Ocak 2011 Cuma 18:05:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 77.177.237.xxx Tarih : 22.01.2011 14:11:22

dünyanin neresinde böyle birsey var bana söyleyin karayollarina araclar kaza yapsinlar diye micir yani bildiyimiz kücük cakil taslari atiliyor bunun zarari ölümcül veya maddi zarar oluyor yani bile bile insanlarin kaza yapmalari isteniyor insallah bundan böyle bu gibi salakliktan vas gecerler insallah