3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kardeş okul gezisi

Kdz. Ereğli ilçesinde Erdem Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Spor Kulübü, Kardeş Okul projesi kapsamında kardeş okul seçtikleri Kızılcapınar İlköğretim Okulu öğrencilerine Ereğli'yi gezdirdi.


Kdz. Ereğli'de bulunan Hatice Erdem Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Spor Kulübü, toplum hizmeti kapsamında kardeş okul projesine katkıda bulunmak amacıyla, Kızılcapınar İlköğretim Okulu öğrencilerine Kdz. Ereğli gezisi düzenlendi. Öğrencilere Hatice Erdem Anadolu Meslek Lisesi gezdirerek okul ile ilgili tanıtım yapıldı. Gün içerisinde Ereylin alışveriş merkezine gidilerek oyun salonunda eğlenilerek, Cehennemağzı Mağaraları, hayvanat bahçesi, Gazi Alemdar Gemisi, müze ve ilçe kütüphane ziyaretleri yapıldı. Son olarak sahil yürüyüşü gerçekleştirilmiştir. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nuri Andiç ve Hatice Erdem Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Eyüp Ertaş geziye katıldı. Kdz. Ereğli Elif Lions Kulübü, Özcanlar Turizm Şirketi, Big Daday, Ereylin AVM Müdürlüğü ve Playland oyun merkezi geziye katkıda bulundu.


Geziyi düzenleyen spor kulübü rehber öğretmeni Alpaslan Hüseyin Kütük, “Bu gezi ile öğrencilerin bağlı oldukları ilçeyi ve bu ilçenin sosyal kültürel zenginliklerini tanımalarının yanı sıra, çocukların ufkunu genişletmek ve onları dar kalıplardan çıkartarak farklı ortamlar içerisinde, psiko sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amaçlanmıştır” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 17:54:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?