3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Karı-koca iftar için kavga ettiler

Zonguldak’ta eşinden izinsiz iftar yemeğine gitmek isteyen kadını kocası darp ettiği bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ovaköy Köyü’nde oturan A.Y(20) isimli genç kadın, ailesinin iftar yemeğine kocasından izin almadan gitmek istedi.

Bunu öğrenen kocası A.Y, eşi A.Y’ye tokat ve yumruk vurarak dayak attı. Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Ormanlı Jandarma Karakol Komutanlığı’ndaki askerler, olay yerine giderek kavgayı yatıştırdı.

Sağlık kuruluşuna götürülerek, raporu alınan A.Y isimli genç kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, kocası A.Y’de jandarma tarafından gözaltına alındı.
A.Y, alınan ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

İha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 16:59:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
meral gökkuşağı IP: 78.181.9.xxx Tarih : 23.10.2008 23:35:57

karşı tarafa şiddet kullanan kendini güçlü hisseder ama yanılıyo malesef bence o kişi çok güçsüz kişiliğe sahiptir sorununu şiddetle çözeceğini sayıyor ama yanılıyor malesef insanoğlu bence sorununu sabrıyla düşünceleriyle fikirleriylen mantığıyla azmiylen önyargılı olmadan sorunlarını çözmeli bence en güçlü kişiliğe sahip olan kişidir türk toplumu çocuklarımızın parlak geleceği eğitimdir gelecek demek eğitim demek eğitim demek gelecek demek karşı tarafa şiddet değilde gülümsemek daha tatlı daha güzelliklerin güzeli olmazmı biz insanlara yorum yapa bilmemiz için saygı değer kişilere çok teşekkür ederim ben malatyalı meral