3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Katil zanlısı linçten zor kurtuldu!

Zonguldak'ta 5 yıl önce öldürülen ve bahçede cesedi bulunan Orhan Çakat'ın zanlısı yakalandı. Zanlıya Orhan Çakat'ın yakınları Adliye çıkışı linç girişiminde bulundu.

Zonguldak'ta 5 yıl önce öldürülen ve Kozlu beldesinde eski bir evin bodrumuna gömülen Orhan Çakat'ın katili Halit Nurettin Dere Emniyet ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesi yakalandı. Adli makamlara çıkarılan zanlı Adliye çıkışı öldürdüğü Orhan Çakat'ın yakınları tarafından linç edilmek istendi.

Polislerin adliye çıkışında katili araca bindirip uzaklaştırırken,öldürülen şahsın yakınları katili linç etmek istedi. Polisler öfkeli kalabalığı engellemeye çalıştı. Öfkeli kalabalık daha da öfkelenerek, polise vurmaya başladı. Polis ekipleri kendilerine saldıran öfkeli kalabalığa zor kullanarak dağıttı. Daha sonra polis ekipleri bir kişiyi göz altına aldı.

Polis ekiplerinin bir kişiyi göz altına almasının ardından kalabalık dağıldı. Halit Nurettin Dere Adli makamlarca tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 15:42:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kartoğlu IP: 85.103.97.xxx Tarih : 11.06.2008 23:14:47

KARDEŞİMİZE ALLAHTAN RAHMET GERİDE KALANLARA SABIR DİLİYORUM ADALET TECELLİ EDER