3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kaymakam'dan avukata teşekkür

Zonguldak’ın Çaycuma ileçesi Kaymakamı İsmail Kaygısız, Zonguldak’ta avukatlık yapan Ali Osman Odabaş’ı ziyaret ederek,Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na bilgisayar ve fotokopi makinesi alımında desteği nedeniyle teşekkür etti.
 

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Kaymakamı İsmail Kaygısız, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Hayri Kandemir ve Çaycumalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu ile birlikte Yolgeçen Köyü’ndeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na 15 adet bilgisayar ve 1 adet fotokopi makinesi alınmasında maddi destek olan Avukat Ali Osman Odabaş’ı ziyaret etti.

Kaymakam Kaygısız, Odabaş’a Zonguldak Valisi Erdal Ata adına teşekkür belgesi, kendi adına ise teşekkür plaketi verdi. Kaygısız, “Avukat Ali Omsan Odabaş’ın, kendi köyünde bulunan Cumhiriyet İlköğretim Okulu’na 15 bilgisayar ve 1 otokobi makinesi alımında önemli derecede para desteği olmuştur. Eğitime duyarlılığı nedeniyle kendisine teşekkür ediyoruz.

Umarız, tüm insanlarımıza örnek olur” dedi. Teşekkür belgesi ve plaket için çok duygulandığını anlatan Odabaş, “Eğitime ve sağlığı katkıda bulunmak tüm yurttaşların görevi olmalıdır. Bu nedenle kendi köyümün ihtiyacı olan bilgisayar ve diğer elektronik eşya ihtiyaçlarını gönüllü ve huzurlu bir şekilde aldık" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 19:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?