3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kazancı ve ekibi ziyaretlerini sürdürdü

Zonguldak AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve yönetimi, nezaket ziyaretlerini Kozlu Beldesi’nde sürdürüyor.


Aytekin Kazancı ve ekibi, Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci ile Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürü Kazım Eroğlu’nu ziyaret etti. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, “Başkanın yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kutluyorum.

Yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Hükümet belediyelere A partisi veya B partisi gibi bakmaz. Hükümet 70 milyonun partisidir. Hükümet AK Parti belediyelerine ne kadar para gönderiyorsa diğer belediyelere de aynı parayı gönderiyordur. Önümüzde yerel seçimler var. Teşkilatlarımızın görevi bu hizmetlerimizi vatandaşlarımıza anlatmaktır. Başarılı hizmetlerin noktasında tekrar AK Partiye oy vermelidirler. Bizler her zaman başkanımızın yanındayız. Bundan sonrada başkanımızın iyi çalışmalar yapacağına inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi. Ziyaret için teşekkür eden Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, “Bizleri onurlandırdılar ve bizlere güç verdiler. Belediye Başkanlığı yaparken siyasi kuruluşlara da ihtiyacımız var. Yaptığımız işte halkın memnuniyeti önemli. Biz elimizden geldiği kadarıyla halka hizmet yapmaya çalışıyoruz. Belediyecilik bir kariyer işi. Bundan sonrada halkımız için elimizden geleni yapacağız. Halkım ve partim, benim aday olmamı isteyebilirler. Ağzımdan çıkmayan sözler yazılmasın” dedi.


Kazancı ve ilçe yönetimi, daha sonra TTK Kozlu Müessesi Müdür Eroğlu’nu da ziyaret ederek, çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 18:52:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?