3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kazaya karşı kurbanlı dua

Zonguldak'ta TTK Karadon Müessesesi'nde kazasız çalışmalar dileğiyle kurban kesildi.

Zonguldak Türkiye Taşkömürleri Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi'nde çalışan madenciler kazasız-belasız çalışmalar dileğiyle kurban kesti.

GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer'in yanı sıra TTK Karadon Müessese Müdürü İsmail Güner, Kilimli İşletme Müdürü Yusuf Çalık, GMİS Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Ramis Muslu, Genel Eğitim Sekreteri Eyüp Alabaş, GMİS Karadon ve Amasra Şube Başkan ve yöneticileri ile maden işçilerinin katıldığı kurban kesim töreninde kazasız-belasız çalışma dilekleriyle dualar edildi.

GMİS Genel Başkanı Denizer ile Müessese Müdürü Çalık ile beraberindekiler, GMİS Karadon İşyeri Temsilciliği ile işyerlerini de ziyaret ederek sorunlar hakkında bilgi aldılar. Heyet, geçtiğimiz günlerde malzeme nakliyatı sırasında fren boşalması sonucu meydana gelen asansör kazasının yaşandığı Karadon Yeni Servis Kuyusu'nda da inceleme yaptı ve bilgi aldı.

GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, banka promosyonlarıyla ilgili müessesede bazı kişilerin imza topladıklarını öğrendiklerini belirterek, maden işçilerini dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Denizer, “Banka promosyonlarıyla ilgili yasa çıkar çıkmaz, 2007 yılının Ağustos ayında konu ile ilgili dava açtık. Bu dava sürüyor. Bu dava karara bağlanmadan yapılacak girişimlerden bir sonuç alınamaz. Bunun dışındaki girişimlere karşı dikkatli olunmasında yarar var” dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 13:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?