6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Kek tarifini imzalattılar

'ISSIZ ADAM'A KEK TARİFİNİ İMZALATTILAR

'Issız Adam' filmiyle ünlenen oyuncu Cemal Hünal'ın Kdz.Ereğli'deki imza gününde iki genç kız, "Havuçlu Tarçınlı Kek" tarifi yazılı kağıdı imzalattı. İmzaladığı kağıttaki notu okuyan Hünal, şaşkınlığını gizleyemedi.

2008 yılında seyirciyle buluşan "Issız Adam" filminde ünlü oyuncu Melis Birkan ile birlikte başrolü paylaşan ve "Alper" isminde bir restoran işletmecisini canlandıran Cemal Hünal, 6 Aralık Pazartesi günü 'Aşk Kokusu' isimli tiyatro için Ereğli'ye geldi. Tiyatrodan önce sahilde bir kafeye giden Hünal, hayranlarına imza verdi. Genç kızların yoğun ilgi gösterdiği imza gününde kimi tiyatro afişini, kimi resmini kimi ise boş kağıt imzalattırdı. Ancak, imza gününe gelen Tuğçe Özat ve Başak Yabacı ismindeki

genç kızlar diğerlerinden çok farklı olarak üzerinde "Havuçlu Tarçınlı Kek" tarifi yazılı bulunan kağıdı imzalatarak oyuncu Cemal Hünal'ı şaşırttı. Kağıdı imzalayan oyuncu kağıtta yazılanlara göz attı. Şimdiye kadar bir çok şeyin imzalatıldığını söyleyen Hünal, ilk defa kek tarifi imzalatıldığına şahit olduğunu belirterek şaşırdığını anlattı.

Cemal Hünal imza gününün ardından Atatürk Kültür Merkezi'nde Onur Şenay, Akasya Asıl Türkmen ile birlikte "Aşk Kokusu" isimli tiyatro oyununu sahneledi. Tiyatro oyunu için biletlerin tamamen satıldığı öğrenildi.

'ISSIZ ADAM'A KEK TARİFİNİ İMZALATTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2010 Salı 13:48:02
Güncelleme :7 Aralık 2010 Salı 18:43:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?