3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Keleş'e sporculardan ziyaret

3. lige yükselme müsabakalarına katılacak olan Ereğli Belediyespor, teknik heyet ve futbolcuları Ereğli Belediye Başkan Vekili ve Ereğlispor 2. Başkanı Arslan Keleş'i ziyaret ederek profesyonel takım sözü verdi.


Deplasmanlı Süper Amatör Lig'i şampiyon olarak bitiren ve 3. lige yükselme müsabakalarına katılacak olan Ereğli Belediyespor, teknik heyet ve futbolcuları Ereğli Belediye Başkan Vekili ve Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Arslan Keleş'i ziyaret ederek 3. lige çıkmak için söz verdiler.

Ereğli Belediyespor Antrenörü İsmail Yalçın, nisan ayında yapılacak olan üçüncü lige terfi müsabakalarının hazırlıklarının iyi gittiğini belirterek, “Her zaman söylediğim gibi karakterli ve kaliteli futbolculara sahibiz. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Bir iki gün içerisinde Antalya'ya kampa gideceğiz. Orada hazırlıklarımızı sürdürüp ardından üçüncü lige terfi müsabakalarına katılacağız. Üçüncü lige çıkacağımıza yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak inanıyoruz” dedi.


Ereğli Belediye Başkan Vekili ve Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Arslan Keleş, son iki sezondur çok güçlü kadrolar kurduklarını belirterek, “Takımımız 3. lige çıkacak. Biz ve Ereğli halkı önce üçüncü lig istiyor ardından daha üst sıralar. Yönetim olarak bu konuda büyük bir özveri sergiledik ve şimdi son adım terfi müsabakaları kaldı. Amacımız ve dileğimiz Ereğli'ye hak ettiği profesyonel takımı kazandırmak. Bunu da bu sporcu kardeşlerim ve teknik heyet başaracaktır buna inancım sonsuzdur” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 12:44:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?