3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Keleş'e süpriz ziyaret

U19 Bayan Milli Futbol takımına çağrılan Özlem Gezer Belediye Başkan Vekili Arslan Keleş'i ziyaret etti.


U19 Bayan Milli Futbol Takımının 13-23 Mart 2009 tarihleri arası Rusya'nın Krasnodar şehrinde düzenlenecek Kuban Spring Turnuvası'na katılacak kadroya davet edilen Ereğli Belediyespor Bayan Futbol takımı kalecisi Özlem Gezer, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili ve Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Arslan Keleş'i ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı.

Milli Takıma sporcu verdikleri için çok mutlu olduklarını belirten Başkan Vekili Arslan Keleş, “Ereğli Belediyespor olarak bir taraftan 3. lige çıkma mücadelesi verirken diğer taraftan gerek altyapı gerekse bayan futbol takımımıza da önem veriyoruz. Takımda birkaç sporcumuz milli takımlara davet ediliyor. Özlem de bizim başarılı ve gelecek vaat eden sporcularımız arasında onların başarısı bize gurur veriyor. Özlem'i yöneticilerini ve antrenörlerini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.


Keleş, bayan futbol takımında milli sporcu olan oyuncuların gerek üniversite gerekse federasyon tarafından burs konusunda büyük avantajlara sahip olduğunu belirterek, “Futbol oynamayı seven, bayan takımımıza katılmak isteyen bütün kızlarımızı bekliyoruz” dedi.


U19 Bayan Milli Takımı 13-23 Mart 2009 tarihleri arası Rusya'nın Krasnodar şehrinde düzenlenecek Kuban Spring Turnuvası'na katılacak aday kadrosu açıklandı. Bayan Milli Takımlar Sorumlusu Hamdi Aslan yönetimindeki U19 Bayan Milli Takımı kadrosuna davet edilen oyuncular, 09 Mart 2009 Pazartesi günü saat 13.00'de TFF İstanbul Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi Tesisleri'nde toplanacak. Milliler 9-12 Mart 2009 tarihleri arasında da Milli Takımlar Riva Tesisleri'nde kamp yapacak.

İha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 13:47:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?