3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kendileri küçük marifetleri büyük

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Okul Öncesi Eğitim Şenliği öğrenci ve velilerin katılımı ile büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Devrek Cumhuriyet Bulvarı’ndan davul –zurna ile kortej eşliğinde yürüyüşe katılan öğrenci ve veliler Aile Çay Bahçesinde düzenlenen törende bir araya geldiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen şenliklere Devrek Belediye Başkan Vekili Ömer Kadam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan ve İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Olcay Tekinay katıldılar.

Şenliklerde davetlilere hitaben konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, ”Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Okul Öncesi Eğitim Şenliklerini düzenlemememizdeki amaç okul öncesi eğitimin önemini vurgulamak, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve her zaman mümkün olmayan velileri bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamaktır. İlçemizde % 50.4, ülkemizde ise %17.5 olan okul öncesi eğitimi hedefimiz ilçemizde %60’lara yükseltmektir” dedi.

Şenliklerde Devrek ve Çaydegirmeni’nde eğitim gören öğrenciler velilerine hünerlerini sergileyerek davetlilere neşeli dakikalar yaşattılar.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 13:48:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?