3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kendini yakacak!

SEYYAR SATICI KENDİNİ YAKACAK

Zonguldak’ta çocuğuna ekmek parası kazanmak için açtığı seyyar tezgahın sürekli zabıtalar tarafından toplandığını söyleyen seyyar satıcı, belediye başkanına tepki gösterdi.

Gazipaşa Caddesi’nde stres topu satan 51 yaşındaki Yaşar Nazlıoğlu, sürekli zabıtaların açtığı tezgahını toplamasına tepki gösterdi. Belediye Başkanının da kendisine yardımcı olmadığını söyleyen Nazlıoğlu, Zonguldak Belediyesi önünde yaptığı açıklamasında şöyle dedi:

“Bu gün burada evimi geçindirmek için çalışmak isteyen 12 saat güneşin altında çocuğuna para getirmek isteyen birisiyim. Belediye başkanından birkaç aydan bu yana stres topu satmak için yer istedim. Bana bir gün yer gösteriyor öbür gün oradan kovuyor. Sanki kaçak depo basılıyor. Bir olay yaşadım. Bana yer gösterdiler ancak 10 zabıta memuru benim tezgahımı apar topar toparladılar. Bir buçuk metrelik yeri bana çok gördüler. Bütün seyyar tezgahlar toplanana kadar bende tezgah açacağım. Eğer ki benim tezgahımı toplamak isterlerse, ben de 10 gün sonra burada mallarımla birlikte kendimi yakacağım.”

SEYYAR SATICI KENDİNİ YAKACAK
İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2011 Pazartesi 16:57:04
Güncelleme :25 Temmuz 2011 Pazartesi 17:02:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?