3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kent konseyinden Sesli'ye ziyaret

Ereğli Kent Konseyi Belediye Başkanı Murat Sesli'yi ziyaret etti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 7 Şubat 2008 tarihinde kurulan Kent Konseyi Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesliyi makamında ziyaret ederek, Sesli'den destek istedi.

Ereğli Kent Konseyi Başkanı Akın Çamcı, "Bir kentlilik bilinci oluşturmaya çalışacağız. Bizim birinci görevimiz, Ereğli'nin sorunlarının çözümünde projeler üretmek. Ereğli'nin sorunları ile ilgili kim ne düşünüyorsa, ilginç fikirler ve projeler varsa bunları bir araya getirmek. Bu fikir ve projeleri toplayabilirsek size takdim edeceğiz. Sizden uygulanabilir olanları ve uygun gördüklerinizi uygulanmasını isteyeceğiz. Sizlerin desteğini istiyoruz" dedi.

Göreve geldiği ilk günden itibaren Kent Konseyini hayata geçirmek için girişimlere başladıklarını belirten Sesli, "Biz istiyoruz ki, Ereğli'de çok seslilik olsun, fikirler olsun, fikirler uygulansın ve halkta bunları bilsin. Kent konseyine sizler gibi çok değerli insanların atanması bizleri mutlu etti. Sizin vereceğiniz fikirler bizim için çok önemli, el ele vererek, çok güzel fikirler üreteceğimize inanıyoruz. Ereğli'miz için hayırlı olsun" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 18:19:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?