3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

KGD ödül töreni 18 Ekim'de

Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği tarafından bu yıl 3. gerçekleştirilecek olan gazetecilik başarı ödülleri yarışmasının ödül töreni düzenlenecek.


KGD’nin bu yıl 3.sünü gerçekleştireceği “Karaelmas Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması”nın ödül töreni 18 Ekim 2008 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ödül törenine, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Orhan Erinç, TGC Genel Başkan Yardımcısı Turgay Olcayto, Milliyet Gazetesi Yazarı Nail Güreli, Milliyet Gazetesi Yazarı Fikret Bila, Parlamento Muhabirleri Derneği (PMD) Başkanı Göksel Bozkurt, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nurçay Türkoğlu ile yaygın medyada görev yapan çok sayıda gazetecinin yanı sıra, yıllar önce Zonguldak’ta çeşitli gazetelerde görev yapıp halen çeşitli illerde gazete ve televizyonlarda görev yapan gazetecilerde etkinliğe katılacak. Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı Harun Ersoy’un 36 yıllık haber fotoğraflarından oluşan “Harun Ersoy’un arşivinden” isimli fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirilecek.

Harun Ersoy’un fotoğraf sergisi ödül töreninden hemen sonra, Tekel Güzel Sanatlar Galerisi’nde halka sunulacak. Ayrıca halen yazarlık, muhabirlik kadrolarında bulunan gazetecilere özel ödül verilecek. Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu, AKM’de gerçekleştirilecek olan ödül törenine başta Zonguldak ve ilçelerinde görev yapan tüm gazeteciler olmak üzere bürokrat, siyasetçi, sendikacı, dernek ve oda temsilcileri ile vatandaşların davetli olduğunu belirterek, tören ile ilgili tüm hazırlıklar tamamlandığı belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 19:57:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?