4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

KGD'de üye toplantısı

Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu, derneğe üye gazetecilerle bir toplantı yaptı. 

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) salonunda gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda gazeteci katıldı. Toplantıda, derneğin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verilirken, KGD'ye üye gazeteciler fikir, düşünce ve gazetecilikle ilgili görüşlerini tek tek söz alarak dile getirdiler.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda gazetecilerin birbirileri ile gazete sayfalarında sataşma içinde bulunmaması, tüm gazetecilerin görev ve sorumluluklarını yerine getirmesi istenirken, düzgün, seviyeli, ilkeli ve bölge sorunlarının çözümüne katkıda bulunacak haber ve yorum yapılması konusunda fikir birliğine varıldı. Gazetecilerin toplumun menfaatleri doğrultusunda hareket etmeleri gerektiği vurgulanırken, "Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi"nde yer alan "Basın Meslek İlkeleri"ne uyulması gerektiği ifade edildi. 

KGD Yönetim Kurulu, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Zonguldak sorunlarının çözümü yönündeki çabaların devam edeceğini, kurulan komisyonlarla da daha etkin bir çalışma yapılacağını açıkladı.
iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 16:45:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?