3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kırmızı ışıkta geçenler tespit ediliyor

Zonguldak'ta trafik ekipleri, ellerinde fotoğraf makinesi ve kameralarla pusuya yatarak ışık ihlali yapan araç ve yayaları tespit ediyor. 

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, İçişleri Bakanlığı'nın Trafik Güvenliğinde Yeni Açılımlar, Hedefler ve Çözüm Projeleri kapsamında kırmızı ışık ihlaline fırsat tanımıyor. Şehir içerisinde trafik ışıklarında pusuya yatan ekipler, kırmızı ışık ihlali yapan araç ve yayaları tespit ediyor. Ellerinde fotoğraf makineleri ve kameralarla trafik ışıkları çevresindeki ağaç, istinat duvarları ve sivil araçların arkasına gizlenen trafik ekipleri, ışık ihlali yapan araç sürücüleri ile yayaları
tespit ediyor. Kırmızı ışık ihlalinde bulunan sürücülerin plakalarına ceza gönderilirken, diğer ekipler tarafından yayalar ikaz ediliyor. Bazı sürücüler uygulamaya tepki gösterirken, bazıları da kurallara herkesin uyması gerektiğini belirtiyor. 

Yarım saatlik süre içerisinde öğrenci servisleri, dolmuş ve kamyonlarında aralarında bulunduğu çok sayıda araç tespit edildi, gerekli ceza yazıldı.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2008 Pazar 15:37:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?