3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kızılay 10 öğrenciyi tatile gönderecek

Kızılay Kan Merkezi Zonguldak Şubesi, okulunda başarılı olan 10 öğrenciyi tatile gönderecek.

Kızılay Kan Merkezi Zonguldak Şubesi, il genelinde derslerinde başarılı olan ve ihtiyaç sahibi olan 10 öğrenciyi 10 günlüğüne tatile gönderecek. Başarılı öğrencilerin maddi imkansızlıklar nedeniyle tatil yapamadıklarını, Kızılay aracılığı ile bu şekilde bir organizasyon gerçekleştireceklerini belirten Zonguldak Kızılay Şube Başkanı Ruhi Kırcı, şu şekilde konuştu:

“İhtiyaç sahibi olan, tatil yapamayan, okulunda başarılı olan çocuklarımız Kızılay’ın Gençlik kamplarına, Zonguldak Şubesi olarak 10 tane öğrencimizi göndereceğiz. Öğrencilerimizden ikisi üniversite öğrencisidir. Bu 10 öğrencimizi Kızılcahamam ve Trabzon Düz Köyü’ne 10 günlüğüne tatile göndereceğiz. Önümüzdeki sene öğrenci sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Amacımız başarılı ve ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimizi bu kamplardan yararlandırmak. Bu kamplarda Kızılay’ın misyonunu ve Kızılay’ı daha iyi anlatmak ve tanıtmak istiyoruz” dedi.

İki öğrencinin tatilinin başladığını belirten Kırcı, öğrencilerin 3’ünün 15-24 Ağustos tarihlerinde Kızılcahamam, 9-19 Ağustos tarihlerinde ise 5 öğrenci Trabzon Düz Köyündeki kampa katılacağını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 15:40:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?