4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Kızının gözü önünde intihar etti

Zonguldak'ta imam nikahlı eşi ile yaklaşık 15 gün önce tartışarak ayrılan iki çocuk annesi Sultan Açıkgöz'ün, 1,5 yaşındaki çocuğunun gözü önünde intihar ettiği bildirildi. 

Edinilen bilgiye göre, Yeşil Cadde üzerindeki PTT Müdürlüğü arkasında bulunan evinde, yaklaşık 2 hafta önce imam nikahlı eşi M.K. ile tartışan Sultan Açıkgöz, sabah saatlerinde yengesi Dilek Arslan'a eski eşinden olan 4 yaşındaki oğlunu bıraktı. Evde bulunan seyyar elektrik kablosunu yatak odasının kapısında bulunan çiviye asan Sultan Açıkgöz, küçük kızının gözleri önünde kendisini astı. Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı. Bu arada yenge Dilek Arslan ve arkadaşları, göz yaşlarına hakim olamadı. Olanlara bir anlam verilemezken, Küçük Dilara'yı komşuları sahiplenerek karnını doyurdu. 

Öte yandan, Sultan Açıkgöz'ün geriye "Beni harcadın. Yazıklar olsun" cümlelerinin yazılı bulunduğu bir mektup bıraktığı öğrenildi.
iha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2006 Cumartesi 17:54:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ŞÜKRAN DURDU IP: 78.169.198.xxx Tarih : 2.09.2008 01:15:07

SULTAN AÇIKGÖZ BENİM ABLAM ÜVEYDE DEĞİL ASLINDA O KENDİNİ ASMADI ONU ASTILAR YA MORG BELGELERİ NERDE HANİ SİZE SORUYORUM HIMM PARAYLA SUSTURULDUNUZ PARANIN OLMUŞSUNUZ ARTIK