3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kızlar takımı iddialı hazırlanıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi, Ereğli Belediyespor Genç Bayan Futbol Takımı Türkiye Şampiyonası maçlarına hırsla hazırlanıyorlar.

Bolu'da gerçekleştirilen Türkiye Genç Bayanlar Futbol Şampiyonasında grubunu ikinci olarak bitiren Ereğli Belediyespor Genç Bayan Futbol takımı 2. kademe maçlarına Kışla tesislerinde ve Beyçayır stadın yaptıkları antrenmanlarla oldukça iddialı ve hırslı bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Takımın son durumuyla ilgi olarak bilgi veren Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı Antrenörü Yıldıray Ağar, "Kışla tesislerinde ve Beyçayır stadında idmanlarımıza devam ediyoruz. Takımımızda Çilem ve Buse sakat, ancak grup maçlarına kadar iyileşmelerini umuyoruz. Cezalı oyuncularımız yok. Kulübümüz ve bizim için çok iyi geçti. Son maçta sakatlarımız vardı ve oyuncularımızın hepsi yedikleri ya da içtikleri gıdadan dolayı rahatsızlandılar. Bu durum bizi olumsuz etkiledi ve Ankara Gazi Üniversitesi'ne yenildik. Kızlarımız çok büyük mücadele örneği gösterdiler. Hepsini kutluyorum.2. kademe maçlarında Ereğli'yi en iyi şekilde temsil ederek, en iyi 6 takım arasına girmeyi hedefliyoruz" dedi.

Ereğli Belediyesi Genç Bayan Futbol Takımı son maçında takım oyuncularının yedikleri gıdadan dolayı rahatsızlanmaları sonucu son maçında Ankara Gazi Üniversitesi'ne 2-0 mağlup oldular.

.
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 17:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?