3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Klakson sebebi ile birbirlerine girdiler

Zonguldak’ta klakson çalma nedeniyle 6 kişi birbirine girdi. Şahıslar kavgayı ayırmaya çalışan bir başka kişiyi hastanelik etti.


Edinilen bilgiye göre, Zonguldak’ın Çatalağzı Beldesi Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde klakson çalma nedeniyle H.Ç, M.Ç. T.Ö, K.A, Y.Ö ve S.A isimli şahıslar birbirleriyle tartışmaya başladı. Kavganın büyümesi üzerine olay yerinden geçmekte olan T.K, kavga eden şahısları ayırmak istedi. Şahıslar T.K’yi darp ederek hastanelik etti. Atatürk Devlet hastanesi’ne kaldırılan T.K’nin durumun iyi olduğu belirtildi.


Polis, olay yerinde 1 adet sustalı tabir edilen bıçak, 1 adet muşta tabir edilen kesici alet ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 18:07:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 83.135.133.xxx Tarih : 7.10.2008 18:27:24

benim anlamadiyim birbirleriyle kavga eden gurup niye bunlari ayirmaya gelen vatandasi darp ediyorlar bu kisi normal olan insanlik görevini yapmis yapmista kötümü olmus gerci olan vatandasa olmus bu vatandasin 2 guruptanda davaci olup yediyi dayayin telafisini ödetmesi gerekli hem maddi acidan hemde manevi acidan