3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Koca projelerini anlattı

AK Parti Kozlu Belediye Başkanı Aday Adayı Yardımcı Doçent Doktor Hüseyin Koca, Kozlu ile ilgili projelerini anlattı.

29 Mart 2009 Yerel Seçimi öncesi Yardımcı Doçent Doktor Hüseyin Koca AK Parti Kozlu Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı'nı açıkladı. Nehir İnegöl Restaurant'ta gerçekleşen tanışma yemeğine AK Parti Kozlu Belde Başkanı Hikmet Aydın, parti üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Yemeğin ardından projelerini anlatan Koca, vicdani bir sorumluluk olarak aday adayı olmayı istediğini kaydetti. Kozlu Beldesi'nde gördüğü eksiklikleri yapacağı projeleri ile tamamlayacağını ifade eden Koca şunları söyledi:


“Yerel seçimlerde süreç başladı. Kozlu'da bir takım eksiklikleri 1990 yılından buyana sürekli gözlemliyorum. Geçen yıl 2 araştırma yaptım. Bu araştırmalardan bir tanesi esnafın günlük hayatı ve göçler ile ilgiliydi. Bir diğerinde ise anket yaparak vatandaşın beklentilerini tespit ettik. İşsizlik ön planda. Hava kirliliği, istihdam alanlarının az. Günümüzde yerel yönetimlerin görev sınırlı değil. Vicdani bir sorumluluk hissederek bu amaçla aday adayı olmayı istedim. Projeler sundum. Örnek projelerin bir çoğunu hayata geçirmeye karar verdim.”


AK Parti Kozlu Belde Başkanı Hikmet Aydın ise aday adayı olan Hüseyin Koca'ya destek verdiklerini açıkladı. Aydın, “29 Mart Yerel Seçimi ile ilgili 3 hafta önce startı verdik. Kozlu Beldesi'nde de AK Parti aday adayları ile ilki bugün gerçekleştiriyoruz. Hüseyin Koca Aday Adaylığı'nı başlatmış bulunuyor. Tüm aday adaylarına destek veriyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 19:17:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?