3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Köktürk, mazbatasını aldı

KÖKTÜRK, MAZBATASINI ALDI

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Aykın Özer’de aldı.

CHP’li yöneticiler ile birlikte Zonguldak Adliyesi’ne gelen CHP 24. Dönem Milletvekili Ali İhsan Köktürk, İl Seçim Kurulu Başkanı Aykın Özer’i ziyaret etti. Ziyarette mazbatasını da alan Ali İhsan Köktürk, adliye çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kendisini milletvekilliği görevine layık gören Zonguldak halkına teşekkür eden Köktürk, Anayasa’nın değiştirilemez temel maddelerin masaya yatırılacağına yönelik iddiaların gündemde olduğunu öne sürdü. Zonguldak’ı ayağa kaldıracak projelerde TBMM’de sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade eden Köktürk, şöyle dedi:

“Bizi bu göreve yeniden layık gören, bizi temsilci olarak Ankara’ya gönderen tüm Zonguldaklı hemşerilerime teşekkürü bir borç biliyorum. Anayasa değişikleri gündemde Anayasanın değiştirilemez temel maddelerinin de masaya yatırılacağına yönelik iddialarda gündemde. Ancak bizler halkımızın bize vermiş olduğu görevi Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının ve Türkiye Cumhuriyetinin temel ilkeleri doğrultusunda sonuna kadar kararlı bir şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Halkımızın yararına olan düzenlemelerin sonuna kadar yanında olacağız. Ancak halkımızın yararına olmayan düzenlemelere de elimizden geldiğince karşı durmaya çalışacağız. Hem emeklilerimize ayağa kaldıracak, hem emek kesimini ayağa kaldıracağız. Zonguldak’ta kepenk kapatmak zorunda kalan esnaf kesimini de ayağa kaldıracak projelerinde mecliste sonuna kadar arkasında olacağız. Buna yönelik yasal düzenlemeleri meclisten geçirmeye çalışacağız. Hem Zonguldak için hem ülkemiz için geçtiğimiz dönemden daha fazla çalışacağımıza ve görevimizi layığı ile yerine getirmeye söz veriyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum.”

KÖKTÜRK, MAZBATASINI ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2011 Pazartesi 13:32:05
Güncelleme :21 Haziran 2011 Salı 13:30:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?