2
Mayıs
2024
Perşembe
ZONGULDAK

Koltuk pahasına istimlak

Zonguldak’ın en büyük sorununun, kentin gelişmesine de engel olan istimlak olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Secaattin Gonca, "Bir dahaki seçimi kaybetmek pahasına da olsa Zonguldak’ın istimlak sorununu çözeceğim" dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, şehrin en büyük 2 mahallesinde kadastro bile olmadığına dikkat çekerek, 1 trilyon liralık istimlak yapıp kentin önünü açacaklarını vurguladı.

Gonca, 1 yıldır görevde olduğunu belirterek, "Yaptığım çalışmalarda kesinlikle seçim kazanma kaygısı taşımadım. Zonguldak’ın en büyük meselesi istimlak. Zonguldak’ın en büyük 2 mahallesinde hala daha kadastro bile yok. Görev süremin bitmesine 4 yıl var. En büyük hedefim Zonguldak halkına tapularını dağıtmak. Belediye olarak bir trilyonluk istimlak yapacağız. Hiç bir inşaata izin vermediğim için yasakçı başkan gibi görünüyorum. Ama istimlak sorununu çözüp kentin önünü açacağız" diye konuştu.

Gonca, Zonguldak’ın istimlak sorununun çözümü için uzmanlarla görüştüğünü ve önümüzdeki günlerde kentin havadan fotoğraflarının çekileceğini, bunun ardından ise yıkım çalışmalarına başlayacaklarını vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2005 Pazartesi 16:42:40
Güncelleme :8 Nisan 2005 Cuma 16:19:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?