3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Komutanlardan Kaymakama ziyaret

Aktivasyon çerçevesinde Kdz. Ereğli Limanında bulunan Türk ve Karadeniz'e sahildar ülkelerin Deniz Kuvvetlerine mensup gemi komutanları Kaymakam Osman Ekşi'yi ziyaret etti.


Karadeniz'de barış ve istikrarın sürdürülmesi çerçevesinde, bölgesel iş birliği faaliyetlerinin artırılması ve iyi komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik olarak, Türkiye'nin girişimleri ve Bulgaristan, Gürcistan, Romanya, Rusya Fedarasyonu (RF) ve Ukrayna'nın katılımıyla 02 Nisan 2001 tarihinde kurulmuş olan Karadeniz Deniz İş Birliği Görev Grubu'nun (BACKSEAFOR) önceden planlı aktivasyonu 03-21 Nisan 2009 tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtildi. Aktivasyon çerçevesinde Kdz. Ereğli Limanında bulunan Türk ve Karadeniz'e sahildar ülkelerin Deniz Kuvvetlerine mensup gemi komutanları Kdz. Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi'yi makamında ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Osman Ekşi komutanlara Kdz. Ereğli'yi tanıtıcı çeşitli hediyeler verirken, komutanların ülkelerinden getirdiği hediyeleri de kabul ederek, aktivasyon çalışması için başarılar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 20:47:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?