3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Köy kahvehanesinde kavga:1 ölü

Zonguldak'ta köy kahvesinde çay vermeme meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile, bir hafta içerisinde 2 kez birbirine girdi. Çıkan iki kavgada toplam 1 kişi ölürken, 6 kişi de yaralanarak hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili köy muhtarı C.A'nın aralarında bulunduğu yaklaşık 5 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, yaklaşık bir hafta önce G.A (25) ile ağabeyi D.A (32), köy kahvesine giderek aralarında husumet bulunan kahve sahibi M.A'dan (30) çay istedi. M.A'nın çay vermemesi nedeniyle aralarında çıkan kavgada G.A ve D.A kardeşler, aldıkları bıçak darbesi nedeniyle yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bunun üzerine İstanbul'dan gelen A.A da(26) dün akşam saatlerinde aynı kahveye giderek, çay istedi. Kahvedekilerin yine çay vermemesi üzerine bıçak, sopa ve süngülü kavgada kavgada A.A (26) hayatını kaybederken, yanında bulunan U.A (15), H.A (21) yaralanarak Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kahveci M. A'nın yakınları olan D.A (24) ve K.A (30) da yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Anne G.A ve kızı L.A, olayı öğrenince sinir krizleri geçirdi. Ağıt yakan anne G.A "Hepsi birden çocuğuma saldırmışlar. Bizi çökerttiler. Bu nasıl adalet, yanlarında bırakmayız" diyerek feryat etti.


Kahveci M.A, akrabası olan muhtar C.A'nın da aralarında bulunduğu toplam 5 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 14:24:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?