3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Köy kahvesinde kavga: 1 ölü

Zonguldak'ta köy kahvesinde çay vermeme meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile bir hafta içerisinde 2 kez birbirine girdi. Çıkan kavgalarda 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı. Olayla ilgili köy muhtarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 5 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, yaklaşık bir hafta önce Gökhan A. (25) ile ağabeyi Dursun A.(32), köy kahvesine giderek aralarında husumet bulunan kahve sahibi Muhammet A'(30)dan çay istedi. Muhammet A'nın çay vermemesi nedeniyle aralarında çıkan kavgada Gökhan ve Dursun A. kardeşler, aldıkları bıçak darbesi nedeniyle yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bunun üzerine İstanbul'dan gelen Atalay A. da (26) dün akşam saatlerinde aynı kahveye giderek, çay istedi. Kahvedekilerin yine çay vermemesi üzerine çıkan bıçak, sopa ve süngülü kavgada Atalay A.(26) hayatını kaybederken, yanında bulunan U. A.(15), Hasan A.(21) ile kahveci Muhammet A.'nın yakınları olan Deniz A.(24) ve Kemal A. (30)'de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayı öğrenince sinir krizi geçiren anne Gül A.ağıtlar yaktı.


Kahveci Muhammet A.'nın, akrabası olan muhtarında aralarında bulunduğu toplam 5 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 15:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL YAPINCAK IP: 89.244.207.xxx Tarih : 23.11.2008 17:50:15

neymis efendim cay istemislerde vermemisler kardesim birakin bu isleri bunlarin aralarinda mademki husumet var bunlar neden kahveye gidiyorlar demekki maksat üzüm yemek deyil bagciyi dövmek deydimi simdi genc yasta delikanlinin biri toprakin altina girdi bakalim bundan sonra neler olacak bu insanlar birbirlerini her gördüklerinde ölen delikanli akillarina gelecektir