6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Köylülerin yol çilesi

KÖYLÜLERİN 8 KİLOMETRELİK YOL ÇİLESİ

Devrek’e bağlı Adatepe köyünde yaşayan vatandaşlar yıllardan buyana asfaltı yapılamayan 8 kilometrelik yolun çilesini çekiyorlar.

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Adatepe köyünde yaşayan vatandaşlar, yıllardan buyana yetkililer tarafından kendilerine yolun asfalt yapılacağının sözü verilmesine rağmen yazın toz topraktan, kışın ise çamurdan 8 kilometrelik yolu kullanamadıklarını söylediler.

Eğerci Sapağından Çalca Mahallesinin sonuna kadar 8 kilometrelik yolun yaklaşık 200 haneyi yakından ilgilendirdiğini belirten vatandaşlar, ”Yıllardan buyana yazın toz topraktan, kışın ise çamurdan dolayı ulaşım zorluğu yaşıyoruz. Özellikle kışın araç çıkmıyor. Acil durumlarda ve özellikle de hastalarımızı ilçeye götürmek için çok sıkıntı çekiyoruz. Lütfen yetkililer artık feryadımızı duysun“ dediler.

Devrek’in bir çok köy yolunun asfaltı yapılmasına rağmen Adatepe köyünün yıllardan beri bu sıkıntıyı çektiklerini söyleyen köylü vatandaşlar, “ Seçimlerde oy istemek için bizlerin ayağına gelenler seçimi kazandıktan sonra ne hikmetse buraları çabuk unutuyorlar” dediler.

KÖYLÜLERİN 8 KİLOMETRELİK YOL ÇİLESİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 13:11:01
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 13:50:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?