7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Kozlu Belediyesi’ne vekil başkan

KOZLU BELEDİYESİ’NE ÖMER ÇAMUR VEKALET EDİYOR

İzine ayrılan Kozlu Belde Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın yerine Kozlu Belediye Meclis üyesi Ömer çamur vekalet ediyor. Kozlu Belediye Başkan Vekili Ömer Çamur, Kozlu meydanında bulunan belediye otobüs duraklarının yıkılacağını söyledi.

Kozlu’da bir haftalık izne çıkan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın yerine Kozlu Belediye Meclis Üyesi Ömer Çamur vekalet ediyor. Çamur, hafta sonuna kadar belediye başkanlığına vekalet edeceğini belirtirken, Başkan Bektaş’ın ise özel işleri nedeniyle il dışında bulunduğu öğrenildi. Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Kozlu Belediye Başkan vekili Ömer Çamur, Kozlu Sahil projesinin Salı günü itibari ile start aldığını, Çarşamba günü ise Kozlu Otobüs duraklarındaki binaların yıkılarak, meydanın genişletme çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

Çamur, “sahil projesine start verdik. Betonlama çalışmalarına başlandı. Dere ıslahı çalışmalarına ise bayramdan sonra başlanacak. Kozlu meydanı genişletiliyor. Meydandaki otobüs duraklarının olduğu yer ve alandaki binalar genişletiliyor. Çarşamba günü sabahtan yıkım çalışmaları başlayacak. Otobüs durakları ve tuvalet, karşısındaki alana taşınacak” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 17:19:01
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 18:16:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?