3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

'Kredisi olanlara kredi verirler'

Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan adayı Secaattin Gonca, Tepebaşı Mahallesinde halka hitaben yaptığı konuşmada, “Sayın Eşref, kredi almadım diyor ya, o öyle değil sayın Eşref, kredisi olana kredi verirler.

Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun biz halkın belediye başkanıyız” diyerek destek istedi.


Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca seçim gezilerine Tepebaşı Mahallesiyle devam etti.


Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca ve eşi Sevgi Gonca, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, belediye meclis üyesi adayları, AK Parti Kadın Kolları ve AK Parti Gençlik Kolları ile beraber Tepebaşı Mahallesinde Giresun İli Görele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Hıdır’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Yusuf Hıdır, başarılar dilerken Başkan ve AK Parti Başkan adayı Secaattin Gonca, kendisini dinlemeye gelen kalabalığa sandalye üzerine çıkarak hitap etti


Tepebaşı’nda büyük ilgiyle karşılanan Gonca, “Sizlere dağıtılan kitapçıklarda 5 yıl boyunca yaptığımız çalışmalar yazıyor. Biz su ve mülkiyet sorununu çözdük. Tapuları dağıtmaya başlıyoruz. Acılık deresinin üstünü kapatıyoruz. 250 tane toplu konut yaptık ve oradaki arkadaşlarımız ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Ruhsatsız olan, hijyenik olmayan mezbahaneyi yeniledik. Pazar yerinin içerisine otopark yaptık. İsmail Eşref diyor ki ‘5 yıl içerisinde Zonguldak iyi yönetilmedi’, halk da, ‘Gel bu yönetimi ele al’ diyormuş. Birde sayın Eşref, loto oynayarak personelin parasını verecekmiş. Bizler belediyenin parasını başkalarına peşkeş çekmedik. Biz diyoruz ki sayın Eşref ile canlı yayına katılalım, Zonguldak’ın dününü ve bugününü tartışalım. Biz sayın Eşref’i severiz.

Bizi ilgilendiren Zonguldak’ın durumudur. Tepebaşı’nın asfaltını döktük, yol genişletmesi yaptık. İnşallah en kısa zamanda da Tepebaşı’nda tapuları da dağıtırız. 29 Mart’ta çok önemli bir seçim yapılacak. Bir 5 yıllığına daha Zonguldak Belediyesini sizlerden emanet istiyoruz. Zonguldak Belediyesini 2004’de emanet aldık ama ihanet etmedik. Zonguldak Belediyesini çalmadan, çırpmadan, peşkeş çekmeden karşınıza çıktık ve hizmet yaptık. Anlımız aktır. Başbakanımız başta olmak üzere Milletvekillerimiz, Meclis Başkanımız, belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla bu hizmetleri Zonguldak’a yaptık ve sizlere sunduk. Sayın Eşref, kredi almadım diyor ya, o öyle değil sayın Eşref, kredisi olana kredi verirler. Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun biz halkın belediye başkanıyız. 29 Mart günü sizlerden desteklerinizi bekliyoruz” dedi.


Dışarıda çalınan müzik eşliğinde Gonca ve vatandaşlar oynadılar. Vatandaşlar ise Gonca’ya başarılar dileyerek seçimin herkese hayırlı olmasını söylediler.
Daha sonra Gonca ve beraberindekiler ile beraber Meşrutiyet Mahallesinde ev toplantısına katıldı

İha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 13:31:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?