3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kriz bile durdurmadı!

Devrek ilçesinde bir fotoğraf stüdyosu, gelenek haline getirdiği bedava fotoğraf çekme geleneğini 2009 yılının ilk gününde de devam ettirdi.

Devrek'te 15 yıldan beri vatandaşlara hizmet veren Nağme Color isimli fotoğraf stüdyosu, kurulduğundan bu güne kadar geleneksel hale getirdiği 0-7 yaş grubundaki çocukların bedava fotoğraflarını çekmeyi bu yılda devam ettirdi.

Çocuklarının bedava fotoğraflarını çektirmek isteyen vatandaşlar, stüdyonun önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Firma sahibi Ali Naim İlhan, kampanyanın küresel krize rağmen devam ettiğini belirterek "Firmamızda ilçe ve köylerde yaşayan 0-7 yaş arasında çocukların fotoğraflarını bir ücret talep etmeden çekiyoruz. Her yeni yılın ilk gününde 15 yıldır süren bedava fotoğraf çekme kampanyamız küresel krize rağmen bu yıl da devam etmektedir. Bugün fotoğraf stüdyomuz sadece 0-7 yaş grubundaki çocuklarımız için çalışacak. Yaklaşık bin kişinin fotoğraflarını bir ücret almadan çektik" dedi.

Çocuklarının bedava fotoğraflarını çektirmek için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, verilen bu hizmetten memnun olduklarını belirterek firma sahibine teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 14:39:25
Güncelleme :1 Ocak 2009 Perşembe 16:23:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?