3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kriz nedeniyle stres duvarı yaptırdı

STRES DUVARI

Alaplı ilçesinde esnaflık yapan Fatih Yılmaz, ekonomik kriz nedeniyle strese girince stres duvarı yaptı.

Alaplı ilçesinde inşaat işiyle uğraşan Fatih Yılmaz, Türkiye'de hissedilen ekonomik kriz nedeniyle kendisine ait işyerinin duvarını stres duvarı yaptı.

Ekonomik krizin kendisini etkilediğini söyleyen Yılmaz, stres atmak için böyle bir duvar yapmayı düşündüğünü anlattı. Stresini duvara yumruk atarak giderdiğini söyleyen Yılmaz, maliyetinin fazla olmadığını ve herkesin yapabileceğini belirterek şöyle konuştu: "Biliyorsunuz esnafın stres atabileceği fazla bir şey yok. Esnaf her zaman yalnızdır. Kendi

dertlerini, sıkıntılarını kimseyle paylaşamaz. Stresimizi atmak için böyle bir şey yapmak aklıma geldi. Altına strafor işlettim, üstüne saten çektirdim. Arada sırada kalkıyorum yumruk atıyorum. Stresimi gideriyor rahatlıyorum. Bir nevi bana rahatlık veriyor. İşler çok kötü değil. Alacaklarımızı tahsil etsek daha iyi olacak. Ekonomik sıkıntılar herkesi vurduğu gibi bizi de vurdu. Biz bu sıkıntılardan azami derecede etkilendik. Etkilenmedik dersek yalan olur."

İnsanların stres topu kullandığını anlatan Yılmaz, şunları söyledi: "biz de stres duvarı yaptık. Müşterilerim soruyor bende 'stres duvarı' diyorum. Gülüyoruz, iyi ve hoş bir muhabbet oluyor. Ben gayet memnunum duvardan. Çirkin bir görüntü olsa da hem esprisel konu oluyor hem de stresimi atmış oluyor rahatlıyorum. Tabi insanlar stresini attıktan sonra kimseye zarar vermeyecek olduktan sonra bunu yapmalarını tavsiye ederim. Millete zarar vereceklerine duvara zarar versinler. Yüksek bir maliyeti yok isteyen herkesin rahatlıkla yapabileceği bir şey. Kimse böyle bir şey düşünmemiş olabilir, bizimki böyle bir farklılık oldu sanırım."

Yılmaz, diğer esnaf arkadaşlarının da işyerine gelerek duvara vurduklarını sözlerine ekledi.

STRES DUVARI
STRES DUVARI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 18:13:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?