3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Krizi fırsata çevirdi

Zonguldak'ta ekonomik kriz nedeniyle satışları düşen bir pastaneci, krizi fırsata çevirmek için fiyatlarda yüzde 50'ye varan indirimler yaptı.
Zonguldak'ta tatlı ve hamur ürünlerine kadar birçok çeşitle müşterilerine hizmet veren Ardem Pastanesi'nde son dönemlerde ekonomik krizin etkisiyle işleri azalmaya başladı. Krizde müşteri sirkülasyonunu sürdürmek ve daha da artırmak amacıyla tatlı ve yaş pastalarda yüzde 50'ye varan oranlarda indirim yapıldı. Pastanede, bu ürünlerin yanında diğer hamur işleri ve şekerlemeler de yoğun ilgi görüyor. Pastane Müdürü Yaşar Nazlıoğlu, "14-16 TL'ye sattığımız pastaları, 10 TL'ye satıyoruz. Tulumba tatlılarında
da öğrenci ve kriz indirimi ile birlikte yüzde 50'ye varan indirimler yapıyoruz. Ama buna rağmen kesinlikle kaliteden taviz vermiyoruz" dedi. Krizde müşteri çekmek, ayakta kalabilmek için satış fiyatlarını imalat fiyatlarına çektiklerini anlatan Nazlıoğlu, şunları söyledi: "Şu ana kadar yoğun ilgi görüyoruz. Birçok kişiyi istihdam ediyoruz. Buna rağmen hem kazanıyor hem de kazandırıyoruz. Bu krizde tüm müşterilerimizi pasta ve tatlı yemeye davet ediyoruz."
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 14:00:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?