3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kuaförler hünerlerini gösterdi

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde düzenlenen “Saç Kesimi, Biçim ve Şekil Verme Yarışması” büyük ilgi gördü.


Devrek Anadolu Teknik Lise, Teknik Lise, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışmada bay ve bayan öğrenci kuaförler hünerlerini sergiledi.

Devrek Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Salonu’nda gerçekleştirilen yarışmaya Devrek Kaymakamı Çetin Kılıç, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, METEM Müdürü Cumhur Demirdöğen, öğrenciler, kuaförler ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen programda beş kişilik jüri başkanlığını yürüten Devrek Esnaf Odası Başkanı İsmet Akdemir, “Puanlamanın adil bir şekilde itina ile yapıldığını ve puanlama yapılırken zorlandıklarını ifade ederek yarışmada ter döken öğrencilerin geleceğin ustaları işte bu gençler” dedi.
Yarışmada dereceye giren öğrencilere kaymakam ve belediye başkanı tarafından plaketle ödüllendirilirken Devrek Esnaf Odası tarafından da ilk üçe giren yarışmacılar çeşitli hediyeler verildi.


Bu yıl 2. gerçekleştirilen bay ve bayan kuaförleri “Saç Kesimi, Biçim ve Şekil Verme” yarışmasında 7 bayan ve 7 bay kuaför öğrenciler davetliler karşısında hünerlerini sergileyerek gelecekte usta olmanın sınavını verdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 21:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?