3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Küçük başkan talimatlar yağdırdı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde makam koltuklarına öğrenciler oturdu.


Devrek Kaymakamlığı’nı ve Belediye Başkanlığı’nı birkaç saatliğine İlköğretim Okulu çocuklarına bırakan Kaymakam Çetin Kılınç ve Belediye Başkanı Özcan Ulupınar çocuklar tarafından görevlilere verilen talimatları ilgi ile izledi.


Devrek Kaymakamlığı makamına Karşıyaka 100 Yıl İlk Öğretim Okulu Öğrencisi Kadir Uzunkavak (12) adlı öğrenci oturarak görevlilere talimatlar yağdırdı. Telefonla Belediye Başkanı Özcan Ulupınar’ı arayan küçük Kaymakam belediye başkanından okullara temizlik konularında yardımcı olmalarını istedi. Devrek Belediye Başkanlık makamına oturan Atatürk İlköğretim Okulu Öğrencisi Uğur Dürme’ye (12) Belediye Başkanı Özcan Ulupınar tarafından belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Ulupınar, ”Bugünün çocukları yarının büyükleri bu makamlara bugün geçici olarak oturan bu yavrularımız gelecekte ülkemizi idare edecek olan yarının büyükleridir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 17:29:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?