3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Küçükertunç'tan Eşref'e tam destek

Hür Parti İl Başkanlığı yapan Münevver Küçükertunç, İsmail Eşref’i bürosunda ziyaret ederek, yerel seçimlerde tam destek sözü verdi.


Hür Parti Zonguldak İl Başkanlığı yapan ve Zonguldak’ın tek kadın il başkanı unvanı bulunan Münvver Küçükertunç, yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde Eski Zonguldak belediye Başkanı ve CHP’den Belediye Başkan Adayı İsmail Eşref’i ofisinde ziyaret ederek tam destek sözü verdi.


Küçükertunç, “Daha önceki dönemde bölgeye hizmetlerini yakından bildiğimiz için kendisini sonuna kadar destek veriyoruz. Bizden tam destek. Üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Bu seçimi kazanacağına inancımız da tam” dedi.

Destekleri nedeniyle memnuniyetini dile getiren Eşref, “Son dönemlerde yaptığımız tüm seçim gezilerinde büyük bir coşkuyla karşılanıyoruz. Sadece gittiğimiz yerlerde değil, adaylığımızı açıkladığımız günden itibaren ofisim bile beni tebrik etmek ve destek verdiğini söylemek insanların ziyaretçi akınına uğruyor.

Kentin bize diğer bir deyişle hizmetlere hasretinin doruk noktaya ulaştığını görüyoruz. Tekrar göreve gelmemiz halinde kaldığımız yerden hizmetlere son sürat devam edeceğiz, bu hasreti sona erdireceğiz. Destek veren tüm herkese teşekkür ederim. İnançlarını ve güvenlerini boşa çıkarmayacağım” diye konuştu.
Münevver Küçükertunç’un ziyaretinde CHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları Yüksel Acar ve Gürbüz Kanber’de hazır bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 19:23:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?