3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kur'an kursu sona erdi

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde üç ay evvel başlayan yaz Kur'an kursları sona erdi. 

Geçmiş yıllara nazaran ilginin daha fazla olduğunu söyleyen Devrek ilçe Müftüsü Rıza Arı, amaçlarının ülkeye yararlı insan yetiştirmek olduğunu vurguladı. 

Devrek ilçe Müftüsü Rıza Arı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İlçemizde yaklaşık üç ay evvel tatile giren okullarımızdaki öğrencilerimiz diyanet işleri başkanlığı tarafından açılan yaz Kur'an kurslarına devam ederek görevli arkadaşlarımız tarafından yetiştirilmişlerdir. Üç ay evvel başlayan kurslarımız neticesinde 2 bin 900 çocuğumuza gerekli eğitim verilmiştir. Amacımız toplum, vatan ve millete sevgi saygıyla yaklaşan çocuklar yetiştirmektir". 

Rıza Arı, bu yıl geçmiş dönemlere nazaran talebin daha fazla olduğunu belirterek, "Bu da bizleri sevindirmektedir her anne ve babanın amacı topluma faydalı nesiller yetiştirmektir" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2006 Cumartesi 16:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALAATTIN BICICI IP: 84.60.43.xxx Tarih : 3.09.2006 23:28:41
ÖGRETMENLERIMIZIN YÜKÜ BURADA COK AGIR:VATANINI SEVEN IMANLI DOGRUYU YANLISI AYIRT EBILEN[sagdan soldan kanca atmak iteyenler de olsa ]KARSI FIKIRDE INSANI BILE SEVE BILEN CIN GIBI ÖGRENCILERIMIZ YETISTIGI ZAMAN HASAT ZAMANIDIR: BASINDA KAVUGU BULUNAN IMAM GÖRÜNEN KENDI CIKARLARI ICIN DOLAPLAR CEVIREN BAZI ISANLARA : GENCLERIMIZ BASINDA KAVUGUNDA OLSA YALAN SÖYLÜYORSUN DEDIGI ZAMAN MILLET OLARAK KAZANDIK DEMEK; KÖTÜ DOKTOR CANDAN KÖTÜ IMAM DINDEN EDERMIS INSANI ÖGRETMENLERIMIZE BASARILAR