3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

'Küresel Sürtükler' okur ile buluştu

ADD GYK üyesi ve Batı Karadeniz Bölge sorumlusu Erol Sarıal’ın yazdığı “Büyük planın iç aktörleri, Küresel Sürtükler” adlı eser, Zonguldak’ta okurları ile buluşuyor.


Önsözünü “Çılgın Türkler” ve “Diriliş” adlı eserlerin yazarı Turgut Özakman’nın yazdığı kitap, 9 Ocak Cuma günü saat: 17:00 de Maden Mühendisleri Odası Şube lokali’nde imza günü etkinliği ile okurlarıyla buluşacak. İmza günü sunumuna CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Nur Serter’in de katılacağı belirtildi.


Çeşitli dergi, gazete ve haber sitelerinde ulusal ve uluslararası siyasal gelişmelerin Türkiye’nin geleceğine etkilerini inceleyen “Küresel Sürtükler” adlı çalışmasında Erol Sarıal, “Kitapta Türkiye’deki siyasal ve örgütsel kuruluşların emperyalist projelere yaklaşımlarını anlatıyorum. Kitap, partisel veya ideolojik bir bakış açısını yansıtan çalışma değildir.

Kitabın içinde geçen konulara mümkün olduğunca objektif ve bilimsel yaklaşmaya çalıştım. Günümüzden geleceğe doğru çalışmalar oluşturma çabası içinde oldum. Kitabın içinde yer alan konular kesinlikle gündemden düşmüş değil, aksine ülkemizin geleceği açısından giderek daha da güncel bir içeriğe bürünen hasas dengelerdir. Turgut Özakman’ın önsözünü yazdığı kitabı mutlaka okunmasını tavsiye ediyorum” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 14:43:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?