3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Kursa katılanlara belgeleri verildi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Gazaltı Kaynakçılık Kursu tamamlanarak kursiyerlere belgeleri verildi.


Çaycuma İlçesinde, Çaycuma Halk Eğitimi Merkezi tarafından Formina banyo personeline yönelik açılan Gazaltı Kaynakçılığı kursu tamamlandı. Kursun belge dağıtımı törenine Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar, Müdür Yardımcıları, Ece seramik Firması sahipleri Ergün Ece ve Barış Ece katıldı.

Törende konuşan Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız, Türkiye'de her alanda nitelikli insana ihtiyaç olduğuna vurgu yaparak, bu tür çalışmaların kalifiye eleman sıkıntısının aşılması noktasında önemli katkılar sağlayacağına olan inancını dile getirdi.

Ayrıca vasıfsız olarak nitelendirilen gençlere bu tür kurslarla meslek edindirilebileceğini, bunun da ülke için önemli bir kazanım olduğunu belirten Kaymakam Kaygısız, açılan bu kursta emeği geçen herkese teşekkür etti. Daha sonra kursiyerlere 200 saatlik Gazaltı Kaynakçılığı kursu sertifikaları dağıtıldı.

Kaymakam İsmail Kaygısız, fabrikanın kaynak atölyesini gezerek kursiyerlerin yapmış oldukları çalışmalar hakkında kurs öğretmeni ve firma yetkililerinden bilgi aldı.

İha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 15:40:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?