3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Lisede 71. yıl kutlamaları

Zonguldak'ta, Mehmet Çelikel Lisesinin 71. kuruluş yıl dönümü etkinliklerle kutlandı.


Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan’ın katkıları ile yapılan Köksal Toptan Spor Salonu’nda düzenlenen 71. yıl kutlamalarına okul müdürü Kamuran Kuşhan, Çelikel Lisesi Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Yüksel Aytaç, Can Polat Pamay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Demirtaş, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün Sarbay, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, eski mezunlar, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlamalarda konuşma yapan Okul Müdürü Kamuran Kuşhan, “71. yılı kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz. Eski mezunlarımız bir araya gelerek geçmişe gidip heyecan duyacak. Hedefimiz öğrencilerimizi Milli Eğitim’in amaçları doğrultusunda Atatürk ilkelerine bağlı kişiler olarak yetiştirmektir” dedi.
Ardından konuşan Mehmet Çelikel Li

sesi Vakfı Başkanı Mehmet Sağlam Gürol, “Okulumuz, Cumhuriyet’in ilk bağış okulu olarak yapıldı. Okulumuzda teknolojik ağırlıklı eğitim öğretim gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.


Konuşmaların ardından okuldan 30 ve 50 yıl önce mezun olanlara plaketleri verildi. Kutlamaların ardından geleneksel etli pilav dağıtımı yapıldı.

İha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 16:41:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?