3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Liseli Onur 4 gündür kayıp

ZONGULDAK'ta, dershaneye gideceğini söyleyerek evden çıkan lise 3'üncü sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Onur Akyüz'den 4 günden bu yana haber alınamadı.

Karaelmas Mahallesi Marangoz Ahmet Caddesi’nde oturan Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü öğrencisi Onur Akyüz, geçen pazar sabahı, “Dershaneye gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Kent merkezinde bir internet kafeye uğrayan Onur Akyüz, daha sonra dershaneye gitti. Öğretmenlerinden izin alıp derse girmeyen Akyüz, kayıplara karıştı. Akşam çocuklarının eve gelmemesi üzerine şüphelenen ailesi durumu polise bildirdi. Aile fertleri Onur Akyüz'ün gidebileceği her yere bakmalarına rağmen sonuç alamadı. Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan emekli 47 yaşındaki Fehmi Akyüz, oğlunun okulların açılmasına 1 gün kala kaybolduğunu belirterek, şöyle dedi:

“Kaybolduğu gün saat 12.30'da internet kafeden çıkarken onu bir arkadaşı görmüş. Daha sonra dershaneye giderek öğretmeninden izin almış. Kendisinden bir daha haber alamadık. Gecemiz gündüzümüz kalmadı. Gidebileceği her yerde aradık, bulamadık. Karakola ve savcılığa giderek kayıp başvurusunda bulundum.”

Oğlunun okuyup elektrik mühendisi olmak istediğini anlatan Fehmi Akyüz, “Hayatından endişe ediyorum. Onu gören veya yerini bilenler varsa en yakın polis merkezine bildirsinler” diyerek gözyaşı döktü.

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 13:07:20
Güncelleme :30 Eylül 2009 Çarşamba 16:57:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERCAN ARABACI. IP: 88.235.13.xxx Tarih : 3.10.2009 17:46:54

çok üzücü ve endişe verici bir olay olarak deyerlendiriyorum. bir lise öğrencisinin  bu tür olaya haber olması şaşırtıcı diyebilirim. acaba evi terk etmesinin altındaki  bilinmeyen sebebi nedir. proplemleri ne idi bunları bilmek lazım önce. inşallah ailesine geri döner umuduyla diyor bu vakaların tekrar yaşanmaması dileyiyle...