3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Maç yapmadan yarı finaldeler

Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Arslan Keleş, Ereğli Belediyespor'un çekilen kuralar sonucu maç yapmadan yarı finale yükseldiğini belirtti.


Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Arslan Keleş, Ereğli Belediyespor'un, TFF 3. Profesyonel Ligi'ne yükselme 2. etap karşılaşmaları için çekilen kura sonucu yarı finale yükseldiğini açıkladı. Keleş, “Yükselme gurubu ilk etap maçlarında gruplarında birinci olan Çerkezköy Belediyespor, Bucak Belediyespor, Bayburt Köy Hizmetleri İl Özel İdaresispor, Tatvanspor, Arhavispor, Yüksekova Üzümcülerspor'un yer aldığı kura çekiminde takımımız 'bay' çekerek maç yapmadan yarı finale yükselme şansını yakaladı. Bu şansı çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Kura sonucu eşleşen Çerkezköyspor ile Bucak Belediyespor maçının galibi ile 17 Nisan'da Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde karşı karşıya geleceğiz.

Burada önemli avantajlarımızdan biri de rakibimizin oynayacağı karşılaşmayı izleyerek, taktik anlayışımızı belirlemek olacak. Sezon başında koyduğumuz hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah takımımız Ereğli'ye profesyonel lige çıkmış olarak dönecektir” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 16:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?